Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Τσίπρας-Μοσκοβισί: Ώρα γενναίων αποφάσεων για όλες τις πλευρές
[Το Βήμα]: Τσίπρας-Μοσκοβισί: Ώρα γενναίων αποφάσεων για όλες τις πλευρές

[Το Βήμα]: Τσίπρας-Μοσκοβισί: Ώρα γενναίων αποφάσεων για όλες τις πλευρές

Τον γάλλο επίτροπο θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί. Τον γάλλο επίτροπο θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα συναντηθεί και με τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών.
Ο Πιέρ Μοσκοβισί κομίζει μήνυμα υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακη, στο Έθνος, δήλωσε πεπεισμένος ότι πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για τη συζήτηση της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.
«Οι Ελληνες έχουν κάνει τόσο πολλές θυσίες τα τελευταία χρόνια και επιτέλους η χώρα είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα. Το ‘success story’ που γράφουμε μαζί, σημαίνει την επιστροφή στην ομαλότητα, αλλά μια νέα ομαλότητα με βιώσιμη δημόσια οικονομική πολιτική και μια ανταγωνιστική οικονομία, ικανή να δημιουργήσει τις θέσεις εργασίας που οι Έλληνες χρειάζονται» τόνισε.
Στο πρόγραμμα της επίσκεψης αναφέρεται πως στις 15:00 ο επίτροπος θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ αργότερα, στις 18:15, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου θα γίνει ενδιάμεσα, στις 17:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!