Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
32 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω – Γεννηματά: Μας έχεις βάλει σε δύο μνημόνια, δεν μπορείς να τα λες αυτά
[Το Βήμα]: Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω – Γεννηματά: Μας έχεις βάλει σε δύο μνημόνια, δεν μπορείς να τα λες αυτά

[Το Βήμα]: Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω – Γεννηματά: Μας έχεις βάλει σε δύο μνημόνια, δεν μπορείς να τα λες αυτά

Συνάντηση με Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη το απόγευμα της Δευτέρας
Ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής και τους πολιτικούς αρχηγούς έχει τη Δευτέρα και την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση με Σταύρο Θεοδωράκη

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.
«Ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τη δική του οπτική για την καθυστέρηση και το κυπριακό», δήλωσε ο Στ. Θεοδωράκης μετά τη συνάντηση.
«Εξέθεσα τις απόψεις μας ότι με την καθυστέρηση πήγε πίσω η οικονομία», σημείωσε. Όπως είπε στο κυπριακό πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια Αναστασιάδη. Οι ευθύνες της Τουρκίας είναι δεδομένες.
«Επεσήμανα στον κο Τσίπρα ότι χώρα που θέλει να βρει τον ευρωπαϊκό της βηματισμό πρέπει να προσέξει τι κάνει στην Παιδεία», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ζήτησα να ξαναδεί η κυβέρνηση το θέμα των αλλαγών στην Ανώτατη Παιδεία.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι «ο κος Τσίπρας πρέπει να ελέγξει τον απρόβλεπτο Πάνο Καμμένο», αν και όπως είπε δεν έγινε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Οπως είπε ο αρχηγός του Ποταμιού η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για τη συμφωνία στο Eurogroup προσδιορίζεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!