Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Το Βήμα]: Τα Μεγάλα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού με το Βήμα: Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο β’ τόμος «Πυραμίδες»
[Το Βήμα]: Τα Μεγάλα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού με το Βήμα: Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο β’ τόμος «Πυραμίδες»

[Το Βήμα]: Τα Μεγάλα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού με το Βήμα: Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου ο β’ τόμος «Πυραμίδες»

Oνειρο ζωής. Προσκύνημα. Μαγική αίσθηση. Επιβλητικότητα.

Αυτοί είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που έρχονται στο μυαλό όταν βρεθούμε σε ένα από τα Μεγάλα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολισμού, στην Ελλάδα ή εκτός. Η ψυχή μας ταξιδεύει πίσω στους αιώνες και θαυμάζει τους μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς και τα δημιουργήματά τους, μερικά από τα οποία έχουν περίοπτη θέση στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η νέα σειρά βιβλίων «Τα Μεγάλα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού», που θα κυκλοφορήσει από αυτή την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ, αποτελεί ένα νοητό προσκύνημα, μια εικονογραφημένη πρώτη προσέγγιση στα μνημεία, την ιστορία τους, αλλά και τον πολιτισμό που τα δημιούργησε.

Πήλινος Στρατός, Πυραμίδες, Πομπηία, Μάτσου Πίτσου

Τέσσερα υπερπολυτελή, σκληρόδετα λευκώματα, πλούσια εικονογραφημένα, που περιέχουν όλες τις πληροφορίες για καθένα από τα Μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού, μαζί με μια περιεκτική παρουσίαση του αρχαίου πολιτισμού που τα δημιούργησε.

Ακόμη, οι εκδόσεις περιέχουν όλες τις πρόσφατες ανακαλύψεις και θεωρίες που φωτίζουν ιδιαίτερες πτυχές της ιστορίας των μνημείων, ενώ σε χωριστό κεφάλαιο αναφέρονται οι συσχετισμοί και αλληλεπιδράσεις με τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό. Τέλος, περιέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες που θα χρειαστεί ο ταξιδιώτης που θα τα επισκεφθεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!