Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Στην αντεπίθεση το ΠαΣοΚ για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία
[Το Βήμα]: Στην αντεπίθεση το ΠαΣοΚ για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία

[Το Βήμα]: Στην αντεπίθεση το ΠαΣοΚ για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία

Τι αναφέρει σε άτυπη ενημέρωση
Στην αντεπίθεση πέρασε την Κυριακή η Χαριλάου Τρικούπη απαντώντας στις αιτιάσεις που δέχεται οτι θέτει προσκόμματα στην εξ αποστάσεως ψηφοφορία.
Οι επιτελείς του ΠαΣοΚ ξεκαθαρίζουν οτι είναι υπέρ της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας τονίζουν ομως οτι θα πρέπει να διεξαχθεί υπό προυποθέσεις που διασφαλίζουν οτι είναι αδιάβλητη σε κάθε προσπάθεια αλλολιωσης του εκλογικού αποτρλέσματος. Και διατυπώνουν το ανυποχώρητο αίτημα του να υπάρχει αυτοπρόσωπη παρουσία κατα την παραλαβή του pin που θα του επιτρέψει να ψηφίσει από τον υπολογιστή ή το κινητό του.
Σε ατυπη ενημέρωση τους κύκλοι του ΠαΣοΚ επισημαίνουν τα εξής:
Θεωρούμε αναγκαίο να επαναλάβουμε τις θέσεις μας για την διαδικασία εκλογής του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Διαδικασία που οφείλεται στις συνεχείς πρωτοβουλίες και προτάσεις της επικεφαλής της ΔΗΣΥ και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.
Οι θέσεις μας είναι πεντακάθαρες.
Η πρώτη. Προτείναμε και έχει γίνει αποδεκτός από όλες τις πλευρές ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών. Η Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017. Και σε περίπτωση μη επίτευξης απόλυτης πλειοψηφίας από κανέναν υποψήφιο, επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν ανατρέπεται ή τροποποιείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!