Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Στη Σαλαμίνα ο Π.Κουρουμπλής για παράδοση καθαρών ακτών
[Το Βήμα]: Στη Σαλαμίνα ο Π.Κουρουμπλής για παράδοση καθαρών ακτών

[Το Βήμα]: Στη Σαλαμίνα ο Π.Κουρουμπλής για παράδοση καθαρών ακτών

Το πρωί της Τρίτης
Mε σκάφος του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή μετέβησαν σήμερα το πρωί στην Σαλαμίνα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτης Ράπτης μαζί με εκπροσώπους ΜΜΕ.
Σκοπός της επίσκεψης η παράδοση στην τοπική κοινωνία των παραλιών ο καθαρισμός των οποίων ολοκληρώθηκε χθες. Στη Σαλαμίνα θα γίνει η υπογραφή του προβλεπόμενου από το νόμο πρωτοκόλλου, μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας τις τελευταίες ημέρες, εργασίες απορρύπανσης γίνονταν μόνο στην περιοχή «Θεατράκι». Οι περιπολίες για έλεγχο των ακτών θα συνεχιστούν.
Ο Ν.Σαντορινιός ως επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου το οποίο είχε συγκροτηθεί προκειμένου μεταξύ άλλων να αξιολογεί το αποτέλεσμα της επιχείρησης απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου, ανακοίνωσε τη λήξη των συνεδριάσεων του εν λόγω Οργάνου, λόγω εκπλήρωσης της αποστολής του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συνεργασία και τη συμμετοχή τους στις εργασίες απορρύπανσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!