Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Στα χέρια του Βούτση η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ
[Το Βήμα]: Στα χέρια του Βούτση η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ

[Το Βήμα]: Στα χέρια του Βούτση η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ

«Επιτάχυνση διαδικασιών για να γίνουμε αποτελεσματικοί»

Ο πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) Ιωάννη Καραβοκύρη, ο οποίος του παρέδωσε την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για το έτος 2015.

Παραλαμβάνοντας την έκθεση, ο Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε πως οι ανεξάρτητες αρχές καλούνται να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό ασκώντας τον ρυθμιστικό τους ρόλο, κυρίως σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους και την αντιμετώπιση της ανεργίας με τρόπο αξιοκρατικό και λειτουργικό, γεγονός που -όπως είπε- αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την κυβέρνηση και τη χώρα.

«Διατηρούμε τις καλύτερες εντυπώσεις για το επιστημονικό και το συνολικό δυναμικό του ΑΣΕΠ και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση αυτών των κρίσιμων ζητημάτων» είπε ο κ. Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συμπλήρωσε ότι θα πρέπει μέσα στο προσεχές διάστημα να υπάρξει συνεννόηση του ΑΣΕΠ με την κυρία Χριστοδουλοπούλου που προΐσταται της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ώστε να οριστεί μία ακρόαση της Αρχής από την Επιτροπή «στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ενδελεχής συζήτηση όχι μόνο σχετικά με το περιεχόμενο της έκθεσης, αλλά και για την επιτάχυνση κρίσιμων διαδικασιών από όλους μας ώστε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται» όπως επεσήμανε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!