Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Συνεδρίαση της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας
[Το Βήμα]: Συνεδρίαση της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας

[Το Βήμα]: Συνεδρίαση της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας

Π.Κουρουμπλής:«Οι δικές μας πορτοκαλιές πρέπει να είναι καλύτερες των άλλων»
«Η κρουαζιέρα είναι τομέας που έχει δυναμική ανάπτυξη παγκοσμίως, με σκληρό ανταγωνισμό και συχνά αθέμιτο. Άρα ο τρόπος που πρέπει περαιτέρω να εργαστούμε πρέπει να λαμβάνει υπόψη όλες αυτές τις παραμέτρους, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η λογική πάντα σε αυτά τα ζητήματα είναι ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές». Άρα οι δικές μας πορτοκαλιές πρέπει να είναι περιποιημένες και καλύτερες των άλλων», επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την 3η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας, που έγινε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
Στη συνεδρίαση έγινε παρουσία της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσιου – Χαράλαμπου Καλαματιανού, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστου Λαμπρίδη και του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γεώργιου Τζιάλλα και συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων δραστηριοποίησης στο τομέα της κρουαζιέρας, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων των Υπουργείων Ναυτιλίας, Τουρισμού, Οικονομικών και Εσωτερικών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι ενέργειες και τα συμπεράσματα τεσσάρων Θεματικών Ομάδων που συγκροτήθηκαν στα πλαίσια της Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας για την καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της κρουαζιέρας, των αιτημάτων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και των προτάσεων επίλυσης, τα οποία θα προωθηθούν στις ιεραρχίες των αρμόδιων υπουργείων για αξιολόγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!