Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για κινήσεις υπόπτων στην κατοικία Π. Πολάκη
[Το Βήμα]: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για κινήσεις υπόπτων στην κατοικία Π. Πολάκη

[Το Βήμα]: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για κινήσεις υπόπτων στην κατοικία Π. Πολάκη

Κουκουλοφόροι σε μοτοσικλέτα παρακολουθούσαν το διαμέρισμά του
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ .και κινητοποίηση στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχει προκληθεί από σειρά υπόπτων κινήσεων, που έχουν καταγραφεί γύρω από την κατοικία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ Παύλου Πολάκη στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες προ τριών ημερών-πρωινές ώρες- φρουροί του κ Πολάκη διαπίστωσαν ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και φορούσαν κουκούλες, είχαν σταματήσει μπροστά στην πολυκατοικία που διέμενε ο αναπληρωτής υπουργός και κοιτούσαν προς το διαμέρισμα του.
Oι επιβάτες της μοτοσικλέτας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφυγαν μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία φρουρού του κ Πολάκη σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Όμως φέρεται να επανήλθαν άλλες δύο φορές και να πέρασαν μπροστά από την κατοικία του αναπληρωτή υπουργού. Υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της ΔΙΑΣ κι άλλων υπηρεσιών χωρίς οι δύο ύποπτοι να συλληφθούν.
Επειδή η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι εν λόγω κινήσεις να αποτελούσαν τμήμα προεργασίας για ένοπλη επίθεση σε βάρος του κ Πολάκη προχωρά σε λήψη εκτάκτων μέτρων για την φρούρηση του. Επίσης έχει υπάρξει ενημέρωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που επιχειρεί να εντοπίσει στοιχεία για τους δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!