Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Πρόωρες εκλογές αλλά στους επόμενους 6 με 8 μήνες «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία
[Το Βήμα]: Πρόωρες εκλογές αλλά στους επόμενους 6 με 8 μήνες «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία

[Το Βήμα]: Πρόωρες εκλογές αλλά στους επόμενους 6 με 8 μήνες «βλέπει» η Νέα Δημοκρατία

Στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φόρεσαν τα γάντια του μποξ και μπήκαν στο ρινγκ έτοιμοι για την προεκλογική μάχη

Στη Ν.Δ. φόρεσαν τελικά τα γάντια, μπήκαν στο ρινγκ και είναι έτοιμοι για τη μάχη, καθώς όπως μεταδίδεται από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση εμμένει στη στρατηγική της έντασης σε συνδυασμό με τη λάσπη, που κατά την ίδια, εκτοξεύει σε κεντρικά της στελέχη. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, όπως εκτιμούν στην ηγεσία της Ν.Δ., καθώς και πάλι, όπως και άλλοτε στο παρελθόν, δεν αποκλείουν πρόωρες εκλογές, μόνο που αυτή τη φορά τις τοποθετούν τους επόμενους 6-8 μήνες.

Άρα, υπό αυτή την έννοια, θεωρούν στην ηγεσία της Ν.Δ. που εμμένει στη θεωρία των «πρόωρων εκλογών» με αφορμή και την έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης, ότι η κυβέρνηση υψώνει υπέρμετρα τους τόνους για να συσπειρώσει, το κόμμα και την αποδυναμωμένη κοινωνική της βάση.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. μετέδιδε ότι «η συζήτηση στη Βουλή έδειξε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να βάλει τα γάντια και να μπει στο ρινγκ μπορεί να το κάνει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!