Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: «Πονοκέφαλος» για τα συνεργεία απορρύπανσης η περιοχή στα Αστέρια Γλυφάδας
[Το Βήμα]: «Πονοκέφαλος» για τα συνεργεία απορρύπανσης η περιοχή στα Αστέρια Γλυφάδας

[Το Βήμα]: «Πονοκέφαλος» για τα συνεργεία απορρύπανσης η περιοχή στα Αστέρια Γλυφάδας

Βρέθηκε άλλο δεξαμενόπλοιο για τη μεταφορά καυσίμων από το «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ»
Το αργότερο την Τετάρτη θα επιχειρήσει το νέο δεξαμενόπλοιο προκειμένου να συνεχιστεί η μεταφορά των καυσίμων που έχουν παραμείνει στο βυθισμένο ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ καθώς αυτό που βρισκόταν στο σημείο ως σήμερα Τρίτη έπρεπε να αποχωρήσει λόγω λήξης των πιστοποιητικών αξιοπλοΐα του. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλοιοκτήτρια εταιρεία του ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ ενημέρωσε το συντονιστικό όργανο που έχει συσταθεί για την εύρεση του νέου πλοίου το οποίο θα μεταβεί στο σημείο είτε σήμερα Τρίτη είτε αύριο.
Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση στις περιοχές που έχουν πληγεί από ρύπανση είναι βελτιωμένη σε σχέση με τις άλλες ημέρες ωστόσο «πονοκέφαλο» προκαλεί το σημείο στα Αστέρια Γλυφάδας στην εγκατάσταση ARC-BALUX καθώς παρά την ενίσχυση των δυνάμεων και των μέσων που επιχειρούν στο σημείο η κατάσταση παραμένει ίδια.
Eν τω μεταξύ τις επιχειρήσεις απορρύπανσης, που είναι σε εξέλιξη κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, επιθεώρησε και σήμερα Τρίτη ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.
Ο κ. Σαντορινιός επισκέφθηκε τον Άλιμο, το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους κλαδάρχες που παρευρίσκονται στα σημεία, για την κατάσταση, την επάρκεια των μέσων και την πρόοδο των εργασιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!