Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Οι πληρωμές μέσω κινητών φέρνουν ευκαιρίες ανάπτυξης
[Το Βήμα]: Οι πληρωμές μέσω κινητών φέρνουν ευκαιρίες ανάπτυξης

[Το Βήμα]: Οι πληρωμές μέσω κινητών φέρνουν ευκαιρίες ανάπτυξης

Η ανάπτυξη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών θα μπορούσε να ωφελήσει παρόχους, χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και καταναλωτές
Η δυνατότητα διεξαγωγής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών μέσω κινητών τηλεφώνων προσφέρει τεράστιες προοπτικές για αύξηση της πρόσβασης σε χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες καθώς και παροχή άνεσης και ευκολίας στους χρήστες, ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές, τονίζεται σε νέα έκθεση της ΕΥ.
Οπως παρουσιάζεται στην έκθεση «Decoding mobile financial services – Innovation and collaboration to drive growth», οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες μέσω κινητών τηλεφώνων μπορούν να βοηθήσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να εξυπηρετήσουν μια τεράστια αγορά στην οποία ενδεχομένως να μην είχαν πρόσβαση, λόγω του υψηλού κόστους των υποδομών που απαιτεί η φυσική παρουσία. Την ίδια ώρα, λειτουργούν ως επιπρόσθετη πηγή εσόδων για τους παρόχους τηλεπικοινωνιών ενισχύοντας τις διασταυρούμενες πωλήσεις του κλάδου.
Ο κ. Ηλίας Βυζάς, εταίρος της ΕΥ Ελλάδος στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, σχολιάζει: «Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιεί τις τραπεζικές συναλλαγές καθώς τόσο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών όσο και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αξιοποιούν τις δυνατότητες της κινητής τηλεφωνίας. Οι δύο κλάδοι βρίσκονται σε ιδανική θέση για να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν συνέργειες και καινοτόμες λύσεις στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, ανταποκρινόμενοι στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!