Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Πιτέλα – Γεννηματά: Πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος
[Το Βήμα]: Πιτέλα – Γεννηματά: Πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος

[Το Βήμα]: Πιτέλα – Γεννηματά: Πρέπει να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος

Είχαν συνάντηση στις Βρυξέλλες

Σε μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων κατά των «γερακιών» στην Ευρώπη κάλεσαν η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα, έπειτα από τη συνάντηση τους στις Βρυξέλλες.

Στην κοινή τους δήλωση, επισημαίνουν ότι δεν θα επιτραπεί η τιμωριτική προσέγγιση κατά του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει συνεισφέρει πολλά και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να στηριχθεί τόσο στο ζήτημα του χρέους όσο και στο προσφυγικό.


Η δήλωση τους έχει ως εξής:

«Μια τιμωρητική προσέγγιση εναντίον του ελληνικού λαού δεν θα επιτραπεί. Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά. Είναι πλέον καιρός η Ευρώπη να στηρίξει τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους. Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων.

Η πολιτική ομάδα του S&D και το ΠαΣοΚ είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον ελληνικό λαό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!