Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 15 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι από τη Vodafone
[Το Βήμα]: Οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι από τη Vodafone

[Το Βήμα]: Οπτικές ίνες μέχρι το σπίτι από τη Vodafone

Νέα ευέλικτη τηλεοπτική πλατφρόρμα ανεξαρτήτως δικτύων και συσκευών
Τη δέσμευση της Vodafone να αποτελέσει καταλύτη και φορέα αλλαγής στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα, υλοποιώντας την πρώτη μεγάλης κλίμακας επένδυση σε δίκτυα οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα, επαναβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης. Προέβλεψε μάλιστα τον πλήρη μετασχηματισμό της αγοράς τηλεοπτικού περιεχομένου με την ενίσχυση των ενοποιημένων υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.
Ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ελλάδα εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της αγοράς των τηλεπικοινωνιών συνολικά, επισημαίνοντας ότι μετά από οκτώ χρόνια το τρίτο τρίμηνο του 2017 ήταν θετικό. Ειδικότερα, η Vodafone πέτυχε όλους τους οικονομικούς της στόχους, καταγράφοντας στο πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους κύκλο εργασιών 440 εκατ. ευρώ, ισχυρό ρυθμό αύξησης εσόδων από υπηρεσίες της τάξεως του 4,6%, διεύρυνση της πελατειακής βάσης στη σταθερή (643 χιλιάδες πελάτες) και άνοδο της κατανάλωσης data στο δεύτερο τρίμηνο, η οποία ξεπέρασε τα 12 χιλιάδες TB.

«Αφετηρία» για FTTH ο Βύρωνας

Ως μέρος του στρατηγικού της πλάνου συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ ως το 2020, η Vodafone έχει δεσμευτεί για την πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα. Αυτή η επένδυση έχει υποβληθεί και εγκριθεί ως επενδυτικό πλάνο από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), στο πλαίσιο του κανονισμού Vectoring/NGA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!