Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε να δυσφημίζει τις επιχειρήσεις του
[Το Βήμα]: Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε να δυσφημίζει τις επιχειρήσεις του

[Το Βήμα]: Ο Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε να δυσφημίζει τις επιχειρήσεις του

Η νέα αλυσίδα ξενοδοχείων θα έχει την επωνυμία Scion
Η εμπορική επωνυμία Trump είναι πλέον τόσο τοξική που πλέον δυσκολεύεται να επιβιώσει στην αγορά, εκτιμά το αμερικανικό περιοδικό «Politico». Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο επιχειρηματικός όμιλος που ανήκει στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και διαχειρίζεται ο ίδιος με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του, ανακοίνωσε ότι η επωνυμία της νέας αλυσίδας ξενοδοχείων που θα ανεγείρει θα είναι Scion και όχι Trump.
Scion σημαίνει «γόνος», με την έννοια του απογόνου μιας επιφανούς οικογένειας, όπως σημειώνει ο ίδιος ο όμιλος του αμερικανού μεγιστάνα. «Εκείνο που έχει σημασία», γράφει το «Politico», «είναι το γεγονός ότι η Scion θα είναι μια σπάνια – και πιθανότατα μοναδική – περίπτωση που η οικονομική αυτοκρατορία του Τραμπ δεν θα φέρει το επώνυμο του ιδρυτή της ως εμπορική επωνυμία».
Το περιοδικό ερμηνεύει την πρωτοβουλία αυτή ως κίνηση προστασίας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου Trump από την πολιτική. Από τις αρνητικές επιπτώσεις που ενδεχομένως θα μπορούσε να έχει δηλαδή η πολιτική δραστηριότητα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία στις επιχειρήσεις του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!