Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Οι νικητές των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ
[Το Βήμα]: Οι νικητές των  βραβείων ΚΟΥΡΟΣ

[Το Βήμα]: Οι νικητές των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ

Ελληνικούς ομίλους με σημαντικές επιδόσεις, που αντιστέκονται στην κρίση βράβευσε η Λέσχη Επιχειρηματικότητας
H εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της μέσα στην κρίση ενώ η οικοδομή έχει υποχωρήσει κατά 60%, ο όμιλος Καράτζη με ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά δικτύων συσκευασίας με εξαγωγές 95%, η Ελληνική Πρωτοβουλία με το έντονο κοινωνικό έργο και η Apivita για το οικολογικό της αποτύπωμα ήταν οι μεγάλοι νικητές των βραβείων ΚΟΥΡΟΣ 2016 που διοργάνωσε η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.
Για 22o έτος στη σειρά η Λέσχη βραβεύει την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα απονέμοντας τα ιστορικά βραβεία σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.
Με Βραβείο ΚΟΥΡΟΣ 2016 τιμήθηκαν οι:
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
Νίκος Καυκάς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Καυκάς Α.Ε.

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού και των ενεργειακών λύσεων, με κύκλο εργασιών άνω των 120 εκατ. ευρώ, ανθρώπινο δυναμικό 800 ατόμων, 55 εταιρικά καταστήματα και μια άρτια στελεχωμένη διεύθυνση εταιρικών πωλήσεων. Τα τελευταία 7 χρόνια, η ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την επιχειρηματική κοινότητα γιατί έχει ανταποκριθεί σε μία μεγάλη πρόκληση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!