Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Nέες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Landis+Gyr στην Κόρινθο
[Το Βήμα]: Nέες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Landis+Gyr στην Κόρινθο

[Το Βήμα]: Nέες γραμμές παραγωγής στο εργοστάσιο της Landis+Gyr στην Κόρινθο

Η μητρική μεταφέρει και την παραγωγή ηλεκτρονικών μετρητών από τη Γαλλία στην Ελλάδα
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταφοράς των γραμμών παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας από την Ελβετία στην Κόρινθο, η Landis+Gyr μεταφέρει τώρα και τις γραμμές παραγωγής των ηλεκτρονικών μετρητών “Tarif Bleu” από την Γαλλία στο εργοστάσιο της Landis+Gyr Α.Ε. στον Ισθμό Κορίνθου.
Ήδη έχει εγκατασταθεί μία νέα γραμμή παραγωγής στην Κόρινθο και οι μεταφορές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2017.
ΟΙ νέοι μετρητές, που θα κατασκευάζονται πλέον στην Κόρινθο, προορίζονται για εξαγωγές στην Γαλλία και σε άλλες γαλλόφωνες αγορές ανά τον κόσμο.
Η νέα αυτή δραστηριότητα της Landis+Gyr A.E. θα προσθέσει περίπου 200.000 ηλεκτρονικούς μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας κατά έτος στο κατασκευαστικό της έργο, συμβάλλοντας στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο του 2016 ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Κόρινθο του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρονικών μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας για βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές από την έδρα της εταιρείας στο Zug της Ελβετίας, ενισχύοντας σημαντικά το παραγωγικό δυναμικό και τον εξαγωγικό χαρακτήρα της Landis+Gyr Α.Ε..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!