Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Το Βήμα]: Νέες αποκαλύψεις για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία
[Το Βήμα]: Νέες αποκαλύψεις για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία

[Το Βήμα]: Νέες αποκαλύψεις για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία

Διαδέχονται η μία την άλλη, μετατρέποντας τον πόνο των Βραζιλιάνων σε οργή
Οι Αρχές στη Βολιβία αποφάσισαν να αναστείλουν την άδεια λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας LaMia μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή και στους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένζε.
Οι αποκαλύψεις, τόσο για την εταιρεία όσο και για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, μετατρέποντας τον πόνο των Βραζιλιάνων σε οργή.
Στη Βολιβία οι Αρχές αποφάσισαν επίσης να αντικαταστήσουν τη διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας, προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές για τη διαφάνεια της έρευνας.
Στον Πύργο Ελέγχου του Μεδεγίν της Κολομβίας δηλώνουν ότι ζήτησαν από τον πιλότο της μοιραίας πτήσης να περιμένει προτού προσγειωθεί, καθώς υπήρχε άλλο αεροπλάνο σε προτεραιότητα για προσγείωση έκτακτης ανάγκης.
Η εργαζόμενη στον Πύργο, Γιάνες Μολίνα αποκάλυψε σε συναδέλφους της ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της.
H ίδια δηλώνει βέβαια ότι θα βρει στήριξη από τη διοίκηση και διαβεβαιώνει ότι έκανε ό,τι έπρεπε σε σχέση με τον χειρισμό της συγκεκριμένης πτήσης.
Όπως αποκαλύπτεται, o πιλότος ζήτησε από τη συγκεκριμένη εργαζόμενη στον Πύργο να της δώσει άδεια για αναγκαστική προσγείωση, χωρίς όμως να της εξηγήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!