Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Νέα στοιχεία «δείχνουν» παράδοση τούρκων στρατιωτικών από Ελλάδα σε Ερντογάν
[Το Βήμα]: Νέα στοιχεία «δείχνουν» παράδοση τούρκων στρατιωτικών από Ελλάδα σε Ερντογάν

[Το Βήμα]: Νέα στοιχεία «δείχνουν» παράδοση τούρκων στρατιωτικών από Ελλάδα σε Ερντογάν

Εγγραφα και μαρτυρίες για την τύχη τριών Τούρκων κομάντος που «χάθηκαν» στις 15 Φεβρουαρίου
Σειρά νέων στοιχείων που αναδεικνύουν ότι οι ελληνικές κρατικές υπηρεσίες παρέδωσαν –τον περασμένο Φεβρουάριο- μυστικά στην Τουρκία τρεις στρατιωτικούς που κατηγορούνται και δικάζονται για συμμετοχή στο πραξικόπημα κατά του Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες. Σε μια υπόθεση που πιθανολογείται ότι έχει σημαντικές πολιτικές και διπλωματικές προεκτάσεις…
Πρόκειται για τους Τούρκους κομάντος των Μονάδων Υποβρυχίων Καταστροφών Αχμέτ Χαμογλού, Γιουσέλ Οζτζάν και Μουσταφά Οζέλ οι οποίοι σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος» στις 13 Μαρτίου 2017 είχαν μπει με άλλους δύο στρατιωτικούς από την ίδια τουρκική μονάδα, τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, στις 15 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα. Οι δύο τελευταίοι παραδόθηκαν στις ελληνικές αρχες στην περιοχή του Εβρου , ενώ τα ίχνη των αλλων τριών χάθηκαν.
Σύμφωνα με την επίσημη τούρκικη εκδοχή οι τρεις Τούρκοι στρατιωτικοί συνελήφθησαν, τον Μάιο του 2017, μετά από πολύμηνη αναζήτησή τους στην περιοχή της Ανδριανούπολης κι ενώ υποτίθεται ότι ετοιμάζονταν να εισέλθουν στην χώρα μας .
Ομως τον τελευταίο καιρό φέρεται να έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία και πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν ήταν αυτή η σειρά των γεγονότων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!