Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Νέα Δημοκρατία: O Αντώνης Σαμαράς στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη
[Το Βήμα]: Νέα Δημοκρατία: O Αντώνης Σαμαράς στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη

[Το Βήμα]: Νέα Δημοκρατία: O Αντώνης Σαμαράς στηρίζει Κυριάκο Μητσοτάκη

«Παλεύουμε όλοι για τη νίκη του Κυριάκου που είναι λύτρωση για τη χώρα»
Την περασμένη Τρίτη, «σπάσανε» κυριολεκτικά τα τηλέφωνα στο πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, ενώ πάρα πολλοί ήταν οι πολιτικοί του φίλοι που επισκέφθηκαν τον πρώην Πρωθυπουργό για να τον συναντήσουν και να του ευχηθούν. Όχι, δεν ήταν ημέρα των γενεθλίων του, αλλά ήταν η επέτειος της εκλογής του στην ηγεσία της Ν.Δ.: το ημερολόγιο έγραφε 29 Νοεμβρίου 2009 όταν ο κ. Σαμαράς κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές και ανέλαβε τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Την τελευταία περίοδο, στην οδό Δημοκρίτου όπου και το γραφείο του κ. Σαμαρά παρατηρείται έντονη κινητικότητα, καθώς πάρα πολλοί είναι όσοι τον επισκέπτονται, ενώ και ο ίδιος έχει διαρκώς συναντήσεις, επιδεικνύοντας μια πρωτοφανή ενεργοποίηση για πρώην Πρωθυπουργό.

Επειδή γράφονται και λέγονται πολλά, ενώ από ορισμένους κύκλους διακινούνται σενάρια περί των μελλοντικών του σχεδίων, ο ίδιος επιμένει σε συνομιλητές του και το ξεκαθαρίζει με άμεσο τρόπο που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ.και ο αρχηγός της παράταξης.

Ο πρώην Πρωθυπουργός επιμένει σε όσοι τον ρωτούν ότι «η νίκη της παράταξης είναι λύτρωση για τη χώρα αυτή τη στιγμή» και διευκρινίζει, χωρίς δεύτερη σκέψη, «δηλαδή αυτό σημαίνει νίκη του Κυριάκου, για την οποία παλεύουμε όλοι».

Αυτό εξάλλου σημείωσε και ο ίδιος προ ημερών σε εκδήλωση που έγινε στην Ξάνθη, όπου τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί ο κ. Μητσοτάκης και δήλωσε ότι ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ. μπορεί να ξαναφέρει την Ελλάδα σύντομα στο 2014 που είχε φέρει η κυβέρνησή του, δηλ. στην επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Στις συζητήσεις που κάνει με κομματικά στελέχη, βουλευτές και άλλους παράγοντες της Ν.Δ.με τους οποίους συναντάται συχνά το τελευταίο διάστημα, τονίζει με ένταση ότι στηρίζει αποφασιστικά τον κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο λέει ότι θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!