Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Μοσκοβισί: Οι συνομιλίες προχωρούν, χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία
[Το Βήμα]: Μοσκοβισί: Οι συνομιλίες προχωρούν, χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

[Το Βήμα]: Μοσκοβισί: Οι συνομιλίες προχωρούν, χρειάζεται ακόμη δουλειά για την τεχνική συμφωνία

Δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου
Οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές προχωρούν αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά για να επιτευχθεί μια τεχνική συμφωνία δήλωσε την Πέμπτη ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.
«Οι συζητήσεις συνεχίζονται, οι θέσεις συγκλίνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά υπάρχει ακόμη δουλειά να γίνει», τόνισε ο Μοσκοβισί σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είπε ότι ήταν βέβαιος πως η τεχνική συμφωνία για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο του τρέχοντος προγράμματος διάσωσης € 86 δισεκατομμυρίων είναι εφικτός.
Αυτό θα επιτρέψει στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις Βρυξέλλες στις 5 Δεκεμβρίου για την τακτική συνεδρίαση, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τα «μεσοπρόθεσμα» μέτρα μείωσης του ελληνικού χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο θα λήξει το 2018 , δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!