Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Μοσκοβισί: «Το ΔΝΤ πρέπει να είναι στο πρόγραμμα, οι θεσμοί είναι ενωμένοι, το συζήτησα με Τσίπρα και Τσακαλώτο»
[Το Βήμα]: Μοσκοβισί: «Το ΔΝΤ πρέπει να είναι στο πρόγραμμα, οι θεσμοί είναι ενωμένοι, το συζήτησα με Τσίπρα και Τσακαλώτο»

[Το Βήμα]: Μοσκοβισί: «Το ΔΝΤ πρέπει να είναι στο πρόγραμμα, οι θεσμοί είναι ενωμένοι, το συζήτησα με Τσίπρα και Τσακαλώτο»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση τοπυ Επιτρόπου με τον υπουργό Οικονομάις, Δημήτρη Παπαδημητρίου
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20.20 η συνάντηση του Επιτρόπου Μοσκοβισί με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου στο κτίριο της οδού Νίκης.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση και ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν «για να κρατήσετε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα θα ζητήσετε από την Ελλάδα πρόσθετα μέτρα» ο κ. Μοσκοβισί έστειλε το παρακάτω μήνυμα υπέρ της παραμονής του Ταμείου:

«Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία (global deal) συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων, της αξιολόγησης και της διευθέτησης του χρέους ως το τέλος του έτους. Χρειαζόμαστε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα (we need to have IMF on board) και οι θεσμοί εργάζονται από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση σε πολύ καλό πνεύμα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο σαν να μιλάμε για διαιρεμένους Θεσμούς. Οι Θεσμοί εργάζονται όλοι μαζί και από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση και αυτό το συζήτησα με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!