Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Μεταμεσονύκτιο ταξίδι με… δέματα
[Το Βήμα]: Μεταμεσονύκτιο ταξίδι με… δέματα

[Το Βήμα]: Μεταμεσονύκτιο ταξίδι με… δέματα

«Το Βήμα» ξεναγήθηκε στο ευρωπαϊκό Air Hub της UPS στο αεροδρόμιο της Κολωνίας
Περίπου 190.000 πακέτα ανά ώρα διανύουν καθημερινά ένα σύστημα μεταφοράς συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων, στη διάρκεια της πιο πολύβουης, αλλά αποτελεσματικής μεταμεσονύκτιας βάρδιας στο αεροδρόμιο της Κολωνίας. Εκεί βρίσκεται μια από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις διαλογής στον κόσμο, το ευρωπαϊκό Air Hub της UPS, που μετρά χώρο λειτουργίας άνω των 105.000 τ.μ.. «Το Βήμα» βρέθηκε, στη διάρκεια δημοσιογραφικής ξενάγησης, στον πυρήνα του ευρωπαϊκού express δικτύου της UPS και βασικής συνιστώσας του παγκόσμιου αεροπορικού της δικτύου από το 1986.
Από τις 23.00 ως τις 02.30
Η δράση ξεκινά κάθε βράδυ στις 23.00, με τους 2.800 εργαζομένους, στην πλειονότητά τους νεαροί φοιτητές και φοιτήτριες, να έχουν μόλις τρεισήμισι ώρες μπροστά τους για την παραλαβή, τη διαλογή και τη δρομολόγηση των δεμάτων. Στόχος να βρίσκονται στον τελικό τους προορισμό την επόμενη ημέρα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στη μεγαλύτερη επένδυση που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία στο δίκτυό της, εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, ύψους 200 εκατ. δολαρίων, σε τεχνολογίες αιχμής.
Με την ολοκλήρωση της πρόσφατης επέκτασης στο Air Hub του αεροδρομίου Κολωνίας/Βόννης, που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2014, προστέθηκαν οκτώ αυτόματοι διαλογείς αυξάνοντας τη χωρητικότητα στη διαλογή των πακέτων κατά 70%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!