Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Κουντουρά: Η τεχνολογία είναι βασικός παράγοντας της ανάπτυξης του τουρισμού
[Το Βήμα]: Κουντουρά: Η τεχνολογία είναι βασικός παράγοντας της ανάπτυξης του τουρισμού

[Το Βήμα]: Κουντουρά: Η τεχνολογία είναι βασικός παράγοντας της ανάπτυξης του τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού μίλησε σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Την τεχνολογία ως όχημα για να διασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για την ανάπτυξη του κλάδου αλλά και τη διάχυση των ωφελειών που προκύπτουν σε όλη τη χώρα, θα χρησιμοποιήσει το υπουργείο Τουρισμού.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στην ομιλία της στο ετήσιο Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικό Επιμελητηρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» και στην ειδική ενότητα «Η ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα – Η συμβολή των νέων τεχνολογιών».
Στην παρέμβαση της η Έλενα Κουντουρά εστίασε στον ψηφιακό σχεδιασμό του υπουργείου που, όπως είπε, θα υλοποιηθεί την τριετία 2017-2019 σε τέσσερις στρατηγικές κατευθύνσεις.
Ο πρώτος άξονας των δράσεων αφορά στην προβολή και προώθηση της Ελλάδας και της τουριστικής επιχειρηματικότητας, μέσα από ένα δίκτυο δραστηριοτήτων που εναρμονίζονται με τα ψηφιακά εργαλεία στο διαδίκτυο. «Αξιοποιούμε όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες με τη χρήση μεικτών μέσων διαφήμισης για να επικοινωνήσουμε άμεσα, αποτελεσματικά και πολύ στοχευμένα την ιδιαίτερη τουριστική ταυτότητα της Ελλάδας.
Ενισχύουμε την παρουσία μας στις μεγαλύτερες παγκόσμιες ταξιδιωτικές πλατφόρμες και στα κοινωνικά δίκτυα (social media) με το σχεδιασμό και την προώθηση στοχευμένων δράσεων προβολής, αλλά και τη συσχέτιση τους με το υπόλοιπο ψηφιακό δίκτυο για τον Τουρισμό», είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!