Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Το Βήμα]: Γ. Κοντραφούρης: Σε βινύλιο το «Storyteller» μετά την α΄ κυκλοφορία του 2007
[Το Βήμα]: Γ. Κοντραφούρης: Σε βινύλιο το «Storyteller» μετά την α΄ κυκλοφορία του 2007

[Το Βήμα]: Γ. Κοντραφούρης: Σε βινύλιο το «Storyteller» μετά την α΄ κυκλοφορία του 2007

Και νέα δουλειά από τον συνθέτη με τίτλο «Haunted Poems / Στοιχειωμένα Ποιήματα»
Το «Storyteller» του Γιώργου Κοντραφούρη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Απριλίου του 2007 μόνο σε cd. Όπως αποδείχτηκε ήταν το τελευταίο άλμπουμ του για πιάνο, για πολλά χρόνια, καθώς αμέσως μετά αφοσιώθηκε στο organ και στο Baby Trio. Πρόκειται όμως για ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των τελευταίων 10 ετών έλληνα δημιουργού – ανεξαρτήτου φόρμας – το οποίο μάλιστα έκανε εντύπωση στην εποχή, έδειξε αντοχή στο χρόνο καθώς αποτελεί ένα από τα long-sellers της Puzzlemusik.
Φέτος κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο στο πλαίσιο των επετειακών κυκλοφοριών για τα 10 χρόνια της εταιρείας. Η έκδοση έγινε σε συνεργασία με τα καταστήματα Public και το βινύλιο θα διατίθεται αποκλειστικά από τα φυσικά καταστήματα Public και από το Public.gr.
Η έκδοση βινυλίου έχει διαφορές από την έκδοση cd. Έγινε νέο mastering από τον Γιώργο Πρινιωτάκη (Artracks Studios), η σειρά των κομματιών είναι διαφορετική από αυτή του cd με σκοπό την καλύτερη ηχητική απόδοση με κριτήριο τις προδιαγραφές του βινυλίου, ενώ για τον ίδιο λόγο και προκειμένου να μειωθεί η συνολική διάρκεια του άλμπουμ έχει αφαιρεθεί το τραγούδι «Oj Djevojko Dje Si Ruze Brala» που υπήρχε στο cd.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!