Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Κοντά σε συμφωνία για επέκταση στην Κίνα ο όμιλος Goody’s
[Το Βήμα]: Κοντά σε συμφωνία για επέκταση στην Κίνα ο όμιλος Goody’s

[Το Βήμα]: Κοντά σε συμφωνία για επέκταση στην Κίνα ο όμιλος Goody’s

Τα καταστήματα θα είναι προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων – Το εγχείρημα εκτιμάται ότι θα αλλάξει τελείως την πορεία του ομίλου
Επέκταση στην Κίνα και νέες επενδύσεις στην περιφέρεια και στα αεροδρόμια σκοπεύει να πραγματοποιήσει άμεσα η Goody’s, θυγατρική της Vivartia, μέλος του oμίλου Marfin Investment Group (MIG), η οποία εγκαινίασε πρόσφατα νέο κατάστημα Goody’s Burger House στο Σύνταγμα. Πρόκειται για μια επένδυση 600.000 ευρώ στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα στο 2017 15 καταστήματα Goody’s θα αποκτήσουν νέα τεχνολογία, ενώ ο όμιλος στοχεύει σε νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη αλλά και στα αεροδρόμια. Την τελευταία διετία ο όμιλος έχει προχωρήσει σε επενδύσεις ύψους 15 εκατ. ευρώ.
Οσον αφορά την Κίνα, όπως αναφέρθηκε, η διοίκηση του ομίλου συζητά με τοπικό συνεργάτη που διαθέτει ιδιωτικά πανεπιστήμια ώστε να επεκταθούν από κοινού και να αποκτήσουν τα πρώτα καταστήματα που θα είναι προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες των Κινέζων. Αυτό αναμένεται να συμβεί το πρώτο εξάμηνο του 2017 και σε πόλεις άνω των 10 εκατ. κατοίκων. Η αναμενόμενη επέκταση στην Κίνα, σύμφωνα με τη διοίκηση των Goody’s, εκτιμάται ότι ενδεχομένως αλλάξει τελείως την πορεία του ομίλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!