Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Κυβέρνηση: Πολιτική απελπισία η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ
[Το Βήμα]: Κυβέρνηση: Πολιτική απελπισία η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ

[Το Βήμα]: Κυβέρνηση: Πολιτική απελπισία η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ

ΝΔ: «Ας κάνουν καμιά δουλειά»

Σκληρή κοντρα μεταξύ κυβέρνηση και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέπσασε με αιχμή τη «συμφωνία αλήθειας», την κυβερνητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Η ‘συμφωνία αλήθειας’ της ΝΔ εξαντλείται μόνο σε εξαγγελίες ‘μεταρρυθμίσεων’, με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται ότι η ελληνική κοινωνία θα υποστεί όλα όσα έχει αποφύγει με την διαπραγμάτευση της σημερινής κυβέρνησης» αναφέρει σε σχόλιό της η κυβέρνηση.

Η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, περιορίζεται σε έναν αγώνα θεσμικών πολιτικών εκβιασμών, προκειμένου να μην ρυθμιστεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το οποίο κακώς δεν ρυθμίστηκε τα τελευταία 27 χρόνια, όπως παραδέχονται στελέχη της ΝΔ, χωρίς όμως να απαντούν στο ερώτημα γιατί δεν ρυθμίστηκε.

Η «συμφωνία αλήθειας» της ΝΔ, συνεχίζουν οι ίδιες πηγές, αποκρύπτει συστηματικά το τι δεσμεύσεις είχε αναλάβει η κυβέρνηση Σαμαρά έναντι των δανειστών, τόσο σε θεσμικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο οικονομικών μέτρων, με τα εξοντωτικά πλεονάσματα. Έτσι, σβήνοντας επιλεκτικά από την ιστορία αυτά που δεν την συμφέρουν, η ΝΔ προσπαθεί να εμφανίσει την σημερινή κυβέρνηση υπεύθυνη για την οικονομική καταστροφή που ο τόπος υπέστη με την συνέργεια του παλιού πολιτικού κατεστημένου από το 2010.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!