Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Κατάθεση-σοκ: «Έκλεισα συμβόλαιο θανάτου επειδή ήμουν άφραγκος»
[Το Βήμα]: Κατάθεση-σοκ: «Έκλεισα συμβόλαιο θανάτου επειδή ήμουν άφραγκος»

[Το Βήμα]: Κατάθεση-σοκ: «Έκλεισα συμβόλαιο θανάτου επειδή ήμουν άφραγκος»

Από Αλβανό που προ διετίας αιματοκύλισε το Μικρολίμανο, αμφιβολίες από την ΕΛΑΣ

«Κάποιοι συμπατριώτες μου με πήραν τηλέφωνο τον Οκτώβριο του 2014 και με ρώτησαν αν ενδιαφερόμουν να κάνω μία δουλειά για να βγάλω χρήματα. Εγώ, επειδή μόλις είχα βγει από τη φυλακή και ήμουν άφραγκος, έδειξα ενδιαφέρον για αυτή τη δουλειά. Κατόπιν πολλών τηλεφωνημάτων και συνεννοήσεων με διαφόρους συμπατριώτες μου, των οποίων δεν θυμάμαι τα ονόματα, κλείστηκε ραντεβού σε κάποια πλατεία στην περιοχή της Κηφισιάς.

»Εκεί ήλθαν δύο αυτοκίνητα με τέσσερα με πέντε άτομα. Εγώ συνομίλησα με το ένα από τα άτομα που ήταν καλοντυμένος και φορούσε κοστούμι. Οι υπόλοιποι μου έδιναν την εντύπωση ότι ήταν σωματοφύλακές του.

»Ο ανθρωπος αυτός μου είπε ότι η “δουλειά” που ήθελε να μας αναθέσει είναι να σκοτώσουμε έναν άνθρωπο και μου έδωσε τη διεύθυνσή του στην Πεντέλη και μου επέδειξε μια φωτογραφία που απεικονιζόταν το σπίτι του και έξω από αυτό το αυτοκίνητό του. Μου είπε ακόμη ότι το άτομο αυτό φεύγει κάθε πρωί από το σπίτι του 7.00 με 8.00 το πρωί. Μου είπε ότι για αυτή τη δουλειά θα μου έδινε 100.000 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!