Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Ημερίδα για την ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων
[Το Βήμα]: Ημερίδα για την ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων

[Το Βήμα]: Ημερίδα για την ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων

Από την Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού
Η μερική ή ολική ανακαίνιση των ξενοδοχείων, οι σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του πελάτη – ταξιδιώτη ήταν το θέμα της ημερίδας «Ανακαίνιση & Εξοπλισμός Ξενοδοχειακών Μονάδων» που πραγματοποίησε για τα μέλη της η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.
«Η δράση αυτή αποσκοπεί, όχι σε μια «γενική και αόριστη» συνάντηση στον ίδιο χώρο προμηθευτών και ξενοδόχων, αλλά αφού αρχικά καταγραφούν μέσω της Ενωσης οι πραγματικές ανάγκες των ξενοδόχων, απευθυνόμαστε στους προμηθευτές με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο «στοχευμένη» συνάντηση «προσφοράς» και «ζήτησης», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΞΑΑΑ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός στην εναρκτήρια ομιλία του .
Η ΕΞΑΑΑ αρχικά διεξήγαγε έρευνα στα ξενοδοχεία – μέλη της, μέσω ερωτηματολογίου, προκειμένου να εντοπισθούν οι προβληματισμοί, οι προκλήσεις και κυρίως οι κατηγορίες ενδιαφέροντος των ξενοδόχων σε ότι αφορά στα θέματα μερικής ή ολικής ανακαίνισης και αγορών. Στη συνέχεια διαμόρφωσε τις αντίστοιχες κατηγορίες συμμετοχής των εταιρειών και απευθύνθηκε στην αγορά, προσκαλώντας εταιρείες – προμηθευτές στις επιλεγμένες κατηγορίες να συνεργαστούν και να προτείνουν έξυπνες ιδέες, οικονομικές λύσεις και αποκλειστικές προσφορές στα μέτρα των συμμετεχόντων στη δράση ξενοδοχείων – με βάση τα συμπεράσματα της έρευνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!