Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Το Βήμα]: Οικονομικό σκάνδαλο της ΕΠΟ καταγγέλλει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
[Το Βήμα]: Οικονομικό σκάνδαλο της ΕΠΟ καταγγέλλει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

[Το Βήμα]: Οικονομικό σκάνδαλο της ΕΠΟ καταγγέλλει η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Κατάσχεση εταιρικών λογαριασμών
Ανακοίνωση με την οποία ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα εξέδωσε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, βγάζοντας στη σέντρα προηγούμενες διοικήσεις της Ομοσπονδίας, ενώ κατασχέθηκαν οι εταιρικοί λογαριασμοί της.
Συγκεκριμένα, παρά τις συνεχόμενες, 54 στον αριθμό, προειδοποιήσεις που έγινε στις διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη, η ΕΠΟ συνέχισε να πληρώνει σε άλλη εταιρία, από αυτή με την οποία ήταν συμβεβλημένη τα χρήματα, ύψους 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν συμφωνηθεί με αποτέλεσμα να αφήνει οφειλές στην τελευταία.
Έτσι αυτή προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της Ομοσπονδίας, ενώ η Προσωρινή Διοίκηση έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα.
Αναλυτικά:
«Στις 07.11.2016 η εταιρεία «Εθνική Factors» εξέδωσε την υπ. αριθμ. 6687/2016 δικαστική διαταγή πληρωμής ύψους 3.373.481,40 εκ. ευρώ εις βάρος της ΕΠΟ. Η διαταγή πληρωμής αφορούσε οφειλές της ΕΠΟ που δημιουργήθηκαν από προηγούμενες διοικήσεις, με αφορμή σύμβαση συνεργασίας για παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών με την εταιρεία Eurostar (Travel Plan) από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, η οποία είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης στην προαναφερθείσα εταιρεία και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ.
Η ενημέρωση αυτή υλοποιήθηκε μέσω 54 γραπτών αναγγελιών απαιτήσεων (η πρώτη εξ αυτών στις 06.04.2012), οι οποίες είχαν γίνει στην ΕΠΟ από την Eurostar (Travel Plan) και από την εταιρεία “Εθνική Factors Α.Ε.”, όπου ρητά αναφέρετο ότι “μόνον η Εθνική Factors A.E.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!