Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: H Grivalia εξαγοράζει το ακίνητο της Παπαστράτος στον Πειραιά
[Το Βήμα]: H Grivalia εξαγοράζει το ακίνητο της Παπαστράτος στον Πειραιά

[Το Βήμα]: H Grivalia εξαγοράζει το ακίνητο της Παπαστράτος στον Πειραιά

Σε κοινοπραξία με άλλη εταιρεία θα το μετατρέψει σε κτίριο εμπορικών χρήσεων
Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ προχώρησε στην απόκτηση του 50% των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «PIRAEUS PORT PLAZA 1 Α.Ε.» έναντι τιμήματος που ανήλθε σε 1.625.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Grivalia, η PIRAEUS PORT PLAZA έχει στην κατοχή της ένα μοναδικό ακίνητο το οποίο θα ανακατασκευαστεί και θα παραδοθεί προς χρήση στα μέσα του 2017. Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον του λιμένα Πειραιά, καταλαμβάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο και αποτελεί τμήμα των παλαιών εγκαταστάσεων της «Παπαστράτος».
Σύμφωνα με τη Grivalia, το ακίνητο το οποίο διαθέτει εξαιρετική προσβασιμότητα, αναβαθμίζεται και μετατρέπεται από αποθηκευτικό χώρο σε επαγγελματικό κτίριο εμπορικών χρήσεων σύγχρονων προδιαγραφών βάσει των αρχών της αειφόρου δόμησης διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή και περιβαλλοντική επίδοσή του.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα διαθέτει επιφάνεια ανωδομής περίπου 10.500τ.μ. και υπόγειους βοηθητικούς χώρους και θέσεις στάθμευσης επιφάνειας περίπου 4.600 τ.μέτρα. Μετά το πέρας της ανακατασκευής του, το ακίνητο θα εκμισθωθεί σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς, ενώ η Grivalia έχει προσυμφωνήσει να εξαγοράσει το υπόλοιπο 50% της εταιρείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!