Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Γιάννης Γλέζος κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΕΠΙ
[Το Βήμα]: Γιάννης Γλέζος κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΕΠΙ

[Το Βήμα]: Γιάννης Γλέζος κατά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΕΠΙ

Στο φόντο το επίμαχο νομοσχέδιο για τα Πνευματικά Δικαιώματα

Μετά την συνέντευξη τύπου του υπουργού Πολιτισμού την περασμένη Τετάρτη με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τα Πνευματικά Δικαιώματα και την δεσπόζουσα θέση της ΑΕΠΙ, ακολούθησε άρθρο – απάντηση στην ανοιχτή επιστολή του Γιάννη Γλέζου προς τον υπουργό και τον πρωθυπουργό, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορο Παπαδόπουλο και Σωκράτη Φάμελο.

Ο επικεφαλής της ΑΕΠΙ Γ. Γλέζος απαντά στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με επιστολή με τίτλο «Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Ολόκληρη η επιστολή:

«Οι βουλευτές Σ. Φάμελλος και Χρ. Παπαδόπουλος βάζουν το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να μου απαντήσει, ενώ εγώ ονομάτισα τούς ίδιους ως αυτουργούς του νέου νομικού εκτρώματος και όχι τους βουλευτές του ΣΎΡΙΖΑ, για τους οποίους, μάλιστα, τόνισα ότι μερικοί από αυτούς έχουν δηλώσει ότι αν το τελικό νομοσχέδιο είναι υποστηρικτικό της ΑΕΠΙ, δεν θα το ψηφίσουν.

Επί της ουσίας τώρα κι επειδή μιλάνε για αντικειμενικότητα, διαφάνεια, προστασία των δικαιωμάτων των δημιουργών και λένε ότι ο νόμος δεν έχει φτιαχτεί υπέρ κάποιου και ότι σε καμμία περίπτωση το νομοσχέδιο δεν είχε στόχο να ευνοήσει την ΑΕΠΙ (εδώ γελάμε πάλι μέχρι δακρύων) τούς ρωτάω λοιπόν:

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!