Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Γεύμα Παππά και με Μαρινάκη
[Το Βήμα]: Γεύμα Παππά και με Μαρινάκη

[Το Βήμα]: Γεύμα Παππά και με Μαρινάκη

Ο υπουργός Επικρατείας συνεχίζει τις συναντήσεις με νέους καναλάρχες
Μετά το γεύμα που είχε τις προάλλες ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τον Γιάννη Αλαφούζο (και τους επιτελείς του «Σκάϊ» και της «Καθημερινής») κατηφόρισε την Τρίτη το μεσημέρι προς τον Πειραιά για να γευματίσει, και με άλλον νέο καναλάρχη, μετά από πρόσκληση του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το γεύμα έγινε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρίας «Capital» του κ Μαρινάκη και τον υπουργό- καναλάρχη συνόδευε (όπως συνέβη και στο γεύμα με τον κ. Αλαφούζο) και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσο.
Πληροφορίες για το τι ειπώθηκε, δεν έγιναν γνωστές, αφού η στενή συνεργάτιδα του εφοπλιστή με επιτελικό ρόλο στο εγχείρημα Εύη Κουτσαφτάκη κατέστησε σαφές ότι δεν λειτουργεί ακόμα ως γραφείο τύπου και έτσι δεν μπορεί να πει τίποτα, παρά μόνον ότι επιβεβαιώνει την πληροφορία ότι το γεύμα όντως έγινε. Πέραν τούτου ουδέν.
Η είδηση αναρτήθηκε (με φωτογραφία του κ. Μαρινάκη) στην ηλεκτρονική έκδοση των «Παραπολιτικών», αλλά χωρίς περιεχόμενο. Το μόνο που δημοσιεύθηκε ήταν πόση ώρα διήρκησε το γεύμα και ότι το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο «στις οποίες κυρίαρχο ρόλο φιλοδοξεί να διαδραματίσει η ALTER EGO με το νέο κανάλι που θα βρίσκεται σύντομα στον αέρα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!