Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Γεροβασίλη: «Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης για το κατάντημα της χώρας»
[Το Βήμα]: Γεροβασίλη: «Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης για το κατάντημα της χώρας»

[Το Βήμα]: Γεροβασίλη: «Να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης για το κατάντημα της χώρας»

Απάντηση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης στον αρχηγό της ΝΔ
Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα έχει συντελεστεί, όταν το παλιό τελείωσε στις προηγούμενες εκλογές, και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για το γεγονός ότι η χώρα έφτασε ως εδώ και όχι να παριστάνει ότι προέρχεται από παρθενογένεση, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος χθες, από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει το συντομότερο πολιτική αλλαγή στη χώρα.
«Είμαστε σε άλλο δρόμο, η χώρα έχει ανάγκη από άλλη κυβέρνηση και όχι αυτές τις κυβερνήσεις που έφεραν τη χώρα ως εδώ. Θα πρέπει να απολογηθούν για όλο αυτό και να μην εμφανίζονται σαν να προέρχονται από παρθενογένεση, σα να μην υπήρξαν σε αυτή τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση μας, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι εδώ για να βγάλει τη χώρα στο τέλος του 2018 από την επιτροπεία και τα αδιέξοδα» είπε η κ. Γεροβασίλη προσερχόμενη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου, με τον οποίο γίνονται οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, η υπουργός απάντησε ότι είναι σε εξέλιξη ένας ευρύς διάλογος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ότι η θέση της κυβέρνησης είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!