Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Εκπτωση 20% από Αθήνα για όλο το δίκτυο της EGYPTAIR
[Το Βήμα]: Εκπτωση 20% από Αθήνα για όλο το δίκτυο της EGYPTAIR

[Το Βήμα]: Εκπτωση 20% από Αθήνα για όλο το δίκτυο της EGYPTAIR

Για την περίοδο 26 Μαρτίου έως και 22 Ιουνίου με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο
Έκπτωση της τάξεως του 20% για όλους τους προορισμούς του δικτύου της, προσφέρει η EGYPTAIR στις πτήσεις από Αθήνα με ενδιάμεση στάση το Κάιρο, για την περίοδο από 26 Μαρτίου έως και 22 Ιουνίου 2017.
Ο αιγυπτιακός αερομεταφορέας, που είναι μέλος της STAR ALLIANCE, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες του επιβατικού κοινού, κάνει αυτή την προσφορά για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 21 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου 2017 για όλες τις κατηγορίες των θέσεων (Economy και Business).
Για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η EGYPTAIR προσφέρει σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων.
Επίσης, σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων). Τέλος, το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών, βάρους 23 κιλών η κάθε μία.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο www.egyptair.com.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!