Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Egyptair: Συνδέει εδώ και 60 χρόνια την Ελλάδα με την Αίγυπτο
[Το Βήμα]: Egyptair: Συνδέει εδώ και 60 χρόνια την Ελλάδα με την Αίγυπτο

[Το Βήμα]: Egyptair: Συνδέει εδώ και 60 χρόνια την Ελλάδα με την Αίγυπτο

Προς αύξηση συχνότητας δρομολογίων και γραμμή με τη Θεσσαλονίκη
Πιστή στους στενούς δεσμούς που συνδέουν ιστορικά την Αίγυπτο με την Ελλάδα, η Egyptair στοχεύει σε αύξηση της συχνότητας των υφιστάμενων δρομολογίων, στη διατήρηση της Σαντορίνης ως εποχικού προορισμού, αλλά και στην έναρξη του δρομολογίου Κάιρο – Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι του 2017. Στα 60 χρόνια παρουσίας του εθνικού αερομεταφορέα της Αιγύπτου στη χώρα μας, η πενταετία που ακολούθησε τη λεγόμενη Αραβική Ανοιξη και την ανατροπή του τότε καθεστώτος παραμένει η πιο δύσκολη.
Όπως σχολίασε στη διάρκεια γνωριμίας με δημοσιογράφους ο περιφερειακός διευθυντής Ελλάδας – Κύπρου κ. Σαλάχ Ταουφίκ, το καλοκαίρι του 2017 αποτελεί ορόσημο για την Egyptair, καθώς η μέχρι τότε πορεία θα δώσει το σήμα για πλήρη ανάκαμψη των μεγεθών της. Χαρακτηριστικό της πίεσης που δέχθηκε η δραστηριότητά της από το 2011 είναι το γεγονός ότι επωμίστηκε τις ζημίες προκειμένου να διατηρήσει τη μοναδική αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Κάιρο, παράλληλα με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών.
Πολύπλευρη συνεργασία

«Η συνεργασία Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου σε τομείς όπως η ενέργεια, το φυσικό αέριο και η στρατιωτική άμυνα διαμορφώνουν ένα τρίγωνο εξαιρετικά σημαντικό για όλες τις πλευρές» ανέφερε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!