Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 9 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Η Ebury στην Ελλάδα
[Το Βήμα]: Η Ebury στην Ελλάδα

[Το Βήμα]: Η Ebury στην Ελλάδα

Εταιρίεα στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες Ευρωπαϊκές fintech εταιρίες στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας γραφείου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της στην Ευρώπη. Ήδη, η Ebury διαθέτει γραφεία σε Λονδίνο, Μαδρίτη, Άμστερνταμ, Παρίσι, Ζυρίχη, Βαρσοβία, κι εξυπηρετεί περισσότερες από 24.000 επιχειρήσεις.
Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Η Ebury παρέχει όλες τις τελευταίες ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με την αγορά νομισμάτων καθώς επίσης και επιχειρηματικές λύσεις στον τομέα των διεθνών συναλλαγών. Χάρη στις υπηρεσίες της Ebury, οι ΜΜΕ μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένες λύσεις εναρμονισμένες στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τα capital controls, με τη δυνατότητα συναλλαγών σε περισσότερα από 140 νομίσματα.
Η εταιρία έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας περισσότερες από 15 διακρίσεις στον τομέα της. Περιλαμβάνεται στην πρόσφατη λίστα “FT 1000 Fastest Growing European Companies 2017″ χάρη στην αύξηση του κύκλου εργασιών της από το 2012 έως το 2015, καθώς και στο δίκτυο “Tech City UK’s Future Fifty Award 2017″ των ταχύτερα ανερχόμενων Βρετανικών εταιριών τεχνολογίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!