Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Δίκη ΧΑ: Αναγνώρισε 5 κατηγορουμενους ο αιγύπτιος αλιεργάτης
[Το Βήμα]: Δίκη ΧΑ: Αναγνώρισε 5 κατηγορουμενους ο αιγύπτιος αλιεργάτης

[Το Βήμα]: Δίκη ΧΑ: Αναγνώρισε 5 κατηγορουμενους ο αιγύπτιος αλιεργάτης

Ως δράστες της επίθεσης τον Ιούνιο του 2012 στο σπίτι του στο Πέραμα
Τον Αναστάσιο Πανταζή και τον Δημήτρη Αγριογιάννη αναγνώρισε «100%» ως δύο από τους δράστες της επίθεσης τον Ιούνιο του 2012 στο σπίτι του, στο Πέραμα, οαιγύπτιος αλιεργάτης Αχμέτ Αμπού Χαμάντ. «Είδα αυτούς, τον ξανθό και αυτόν» είπε χαρακτηριστικά δείχνοντας, όταν κλήθηκε από την πρόεδρο κυρία Μαρία Λεπενιώτη να προβεί σε αναγνώριση. Ο ίδιος επεσήμανε προς το δικαστήριο ότι ο Πανταζής σε ρόλο αρχηγικό φώναζε και έβριζε ενώ γινόταν η επίθεση «έλα να σου γ…σω τη μάνα», «έλα έξω να σου μάθω ποια είναι η Χρυσή Αυγή». Σε σχέση με τον κατηγορούμενο Αγριογιάννη, τον «ξανθό», ο μάρτυς κατέθεσε πως πετούσε ό,τι έβρισκε (από πλακάκια έως ξύλα) μέσα στο σπίτι.
Πρόεδρος: (…) Σε άλλη κατάθεση έχετε πει για άτομα που αναγνωρίζετε κατά 80%. Είναι τα άτομα αυτά εδώ;
Μάρτυς: Ναι.
Πρόεδρος: Ποια είναι;
Μάρτυς: Αυτοί εδώ οι τρεις… (εννοεί τους Θωμά Μαρία, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Μάρκο Ευγενικό – στο εδώλιο κάθονται συνολικά πέντε εμπλεκόμενοι).
Ο αιγύπτιος αλιεργάτης δέχθηκε τις ερωτήσεις της υπεράσπισης, που ζητούσε εξονυχιστικές λεπτομέρειες (η συνήγορος Κωνσταντίνα Πούλια για λογαριασμό του Θωμά Μαρία), ως προς την επίθεση και τις κινήσεις των αλιεργατών μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκειά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!