Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Διευρύνει το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο η Grivalia
[Το Βήμα]: Διευρύνει το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο η Grivalia

[Το Βήμα]: Διευρύνει το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο η Grivalia

Απέκτησε τρία ακίνητα έναντι 5,8 εκατ. από την Eurobank Leasing
Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Grivalia ΑΕΕΑΠ αποφάσισε την παροχή άδειας στην εταιρεία για την αγορά των ακόλουθων τριών ακινήτων από την «Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Ανώνυμη Εταιρεία»:
1) Ενός οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου επιφανείας 1.589,57 τ.μ. που βρίσκεται στη Νικήτη Χαλκιδικής.
Επί του ανωτέρου οικοπέδου έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή με υπόγειο που αποτελείται από: α) υπόγειο αποθηκευτικό χώρο εμβαδού 928,82 τμ, β) ισόγειο κατάστημα εμβαδού 921,95 τμ και γ) όροφο γραφείων εμβαδού 231,54 τμ, η οποία λειτουργεί ως υπεραγορά τροφίμων της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος.
Το τίμημα της αγοράς έχει συμφωνηθεί σε 800.000 ευρώ. Το εν λόγω ακίνητο έχει αποτιμηθεί από τις εταιρείες «ΑΞΙΕΣ ΑΕ» και «Savills ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ» σε 836.837 και 960.000 ευρώ αντίστοιχα δυνάμει των από Σεπτεμβρίου 2016 σχετικών εκθέσεων αποτίμησης.
2) Δέκα (10) οριζοντίων ιδιοκτησιών πολυόροφης οικοδομής η οποία έχει ανεγερθεί επί οικοπέδου που βρίσκεται στην Αθήνα, στη διασταύρωση της οδού Νεοφύτου Βάμβα και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας αρ. 23, έκτασης 1.129,25 τμ
οι οποίες αναλυτικά έχουν ως εξής:
– το υπό στοιχεία Ι1 κατάστημα του ισογείου ορόφου το οποίο αποτελείται από ισόγεια αίθουσα επιφάνειας 580,15 τμ και πατάρι επιφάνειας 170 τμ και το οποίο χρησιμοποιείται ως κατάστημα της αλυσίδας εστίασης TGI Friday’s.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!