Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Διευρυμένη σύσκεψη φορέων για την προώθηση της Αθήνας
[Το Βήμα]: Διευρυμένη σύσκεψη φορέων για την προώθηση της Αθήνας

[Το Βήμα]: Διευρυμένη σύσκεψη φορέων για την προώθηση της Αθήνας

Κεντρικός σχεδιασμός για την προβολή του προορισμού στο εξωτερικό από το 2017
Διευρυμένη σύσκεψη όλων των αρμοδίων φορέων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο την υλοποίηση κεντρικού επιχειρησιακού και επικοινωνιακού σχεδιασμού για τη στοχευμένη προώθηση και προβολή της Αθήνας – Αττικής ως προορισμού city break στο εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της υπουργού Τουρισμού κυρίας Ελενας Κουντουρά, σε συνέχεια συναντήσεων με την Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.
Μέσα από τον νέο ενιαίο σχεδιασμό, ο οποίος θα υλοποιηθεί από το 2017 και σε ορίζοντα διετίας, επιδιώκεται η ενδυνάμωση και η αποτελεσματικότερη προώθηση της Αθήνας – Αττικής ως κορυφαίος προορισμός city-break στον παγκόσμιο χάρτη.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το πλαίσιο των δράσεων που θα αναληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα από το υπουργείο και τον ΕΟΤ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων και με τη συμβολή και υποστήριξη όλων των φορέων του τουρισμού.
Στόχος είναι η προώθηση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της ως μοναδικού προορισμού city break με την δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων και αποκλειστικών προσφορών σε τουριστικές υπηρεσίες και προϊόντα (πχ. ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια), ενώ με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού θα αναληφθούν πρωτοβουλίες σε θέματα αρχαιολογικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!