Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Διάκριση αριστείας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο από ευρωπαϊκό οργανισμό
[Το Βήμα]: Διάκριση αριστείας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο από ευρωπαϊκό οργανισμό

[Το Βήμα]: Διάκριση αριστείας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο από ευρωπαϊκό οργανισμό

Αναγνωρίστηκε ως εκπαιδευτικό ίδρυμα διεθνούς κύρους από τον EFQM
Μία ακόμη υψηλή διάκριση κέρδισε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), που το κατατάσσει στις λίστες με τα καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα διεθνώς στις επιστήμες που θεραπεύει.
Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών απονεμήθηκε η διάκριση αριστείας «Committed to Excellence» 2 Αστέρων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EFQM).
Όπως ανακοινώθηκε απο τους εκπροσώπους του ιδρύματος, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας αναγνωρίζει το OΠΑ ως ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα διεθνούς κύρους που μέσα από την παροχή υψηλού επιπέδου προγραμμάτων ακαδημαϊκών σπουδών και πρωτοπόρων προγραμμάτων έρευνας, διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του σε υψηλά επίπεδα.
Τη διάκριση παρέλαβε ο πρύτανης του ΟΠΑ, καθηγητής κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Οργανισμού. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η συμμετοχή όλων των συντελεστών του πανεπιστημίου, τόσο των διδασκόντων όσο και του διοικητικού προσωπικού, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους επιτυχίας και διάκρισης. «Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στοχεύει διαρκώς υψηλότερα με βάση τις θεμελιώδεις ιδρυματικές του αξίες, την αριστεία, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την κοινωνική προσφορά» ανέφερε χαραλτηριστικά στην ομιλία του.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας (EFQM) είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!