Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Χρ. Σαρδελής: Ισχυρή κεφαλαιακά η Εθνική Ασφαλιστική
[Το Βήμα]: Χρ. Σαρδελής: Ισχυρή κεφαλαιακά η Εθνική Ασφαλιστική

[Το Βήμα]: Χρ. Σαρδελής: Ισχυρή κεφαλαιακά η Εθνική Ασφαλιστική

Στα παραγωγικά αποτελέσματα της αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας
Στα «εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας, στην ισχυρή κεφαλαιακή της επάρκεια, αλλά και στην πλούσια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας» αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Χριστόφορος Σαρδελής.
Μιλώντας σε εκδήλωση βράβευσης για τους διακεκριμένους συνεργάτες του αποκλειστικού της δικτύου Πωλήσεων, ο πρόεδρος της εταιρείας υπογράμμισε «έχετε πολλούς λόγους να είστε υπερήφανοι ως επαγγελματίες».
Ο ίδιος απεύθυνε ένα μεγάλο «εύγε εκ μέρους όλης της διοίκησης για τον υποδειγματικό τρόπο που λειτούργησε τόσο το προσωπικό όσο και τα δίκτυα κατά τους προηγούμενους μήνες, όταν κυοφορούνταν μια τόσο σημαντική αλλαγή, όπως είναι πώληση της εταιρίας. Αν μη τι άλλο, η τάξη και η ευταξία που επεκράτησαν δείχνουν επαγγελματισμό, ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Και είναι για μένα μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή να μοιράζομαι σήμερα μαζί σας τις επιτυχίες σας!»
Από την πλευρά του, απευθυνόμενος στους 1.000 περίπου παριστάμενους, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παναγιώτης Θωμόπουλος, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του υπογράμμισε πως η Εθνική Τράπεζα δεν πρόκειται να πάρει διαζύγιο από την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά αντίθετα «κρατάμε και θα κρατήσουμε τους δεσμούς μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!