Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Το Βήμα]: Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα
[Το Βήμα]: Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα

[Το Βήμα]: Χορτοφάγος αγόρασε γιγάντιο αστακό για να τον ρίξει πάλι στη θάλασσα

Ο 1,2 μέτρων αστακός, μπορεί να είναι και 100 χρόνων
Μία χορτοφάγος στον Καναδά αγόρασε έναν γιγάντιο αστακό, 10,4 κιλών, μόνο και μόνο για να τον αφήσει ελεύθερο και πάλι στον ωκεανό.
Ο αστακός αλιεύθηκε την περασμένη Κυριακή στις ακτές του Νιου Μπράνσγουϊκ και το κατάστημα Alma Lobster Shop του προσέφερε προσωρινό καταφύγιο και του έδωσε το όνομα Βασιλιάς Λουδοβίκος.
Η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, Κάθριν Μακντόναλντ, είπε ότι ο 1,2 μέτρων αστακός, μπορεί να είναι και 100 χρόνων και ότι δεν θα μπορούσε να γίνει λεία οποιουδήποτε ζώου πέραν του ανθρώπου.
Ο μεγαλύτερος αστακός που είχε συναντήσει μέχρι τότε, έφτανε μόλις στο μέγεθος της δαγκάνας του Βασιλιά Λουδοβίκου. Ωστόσο, αντί να καταλήξει σε κάποια κατσαρόλα, ο γιγάντιος αστακός στάθηκε πολύ τυχερός.
Η χορτοφάγος Κέιτι Κόνκλιν, λυπήθηκε το καρκινοειδές και το αγόρασε έναντι 160 ευρώ, για να το απελευθερώσει και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον.
Ο ψαράς Ρόντνι Μακντόναλντ μετέφερε τον Βασιλιά Λουδοβίκο στη θάλασσα την Τρίτη, φωνάζοντας «ευχαριστώ Κέιτι!» καθώς έριχνε τον αστακό στο νερό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!