Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Ο χείμαρρος Ζουράρις και η απάντηση του καθηγητή Α. Λιάκου
[Το Βήμα]: Ο χείμαρρος Ζουράρις και η απάντηση του καθηγητή Α. Λιάκου

[Το Βήμα]: Ο χείμαρρος Ζουράρις και η απάντηση του καθηγητή Α. Λιάκου

Καλά κρατεί η κόντρα με αφορμή τον διάλογο για την παιδεία
Με νέα… χειμαρρώδη παρουσία του σε ραδιοφωνική εκπομπή ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις επιτέθηκε εκ νέου στον επικεφαλής του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία, καθηγητή κ. Αντώνη Λιάκο, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν έγινε αποδεκτό στο σύνολό του το πόρισμα του διαλόγου από ενώσεις καθηγητών και την ομοσπονδία τους.
Σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98,9 τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ο κ. Ζουράρις αναφέρθηκε στο θέμα του θανάτου του ηγέτη της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ Κάστρο χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις σε βάρος εκείνων που τον χαρακτήρισαν «δικτάτορα», αναφέρθηκε στον εθνικό διάλογο για την Παιδεία και στον κ. Λιάκο, στον Μίκη Θεοδωράκη, στον μητροπολίτη Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο τον οποίο χαρακτήρισε «φασισταριό», αλλά και στα αγαπημένα του θέματα περί «ιστορικής συνέχειας» των Ελλήνων.
«Δεν έχω την πρόθεση να μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης με τον υφυπουργό κ. Ζουράρη (η αρλουμπολογία δεν αντιμετωπίζεται με επιχειρήματα) αλλά όσα είπε στο ραδιόφωνο του Alfa είναι παντελώς ανυπόστατα. Τόσο ως προς την αποχώρησή μου από το υπουργείο λόγω των αντιδράσεων της ΟΛΜΕ, όσο επίσης και όσα μου αποδίδει ως προς το θέμα συνέχεια/ασυνέχεια του έθνους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!