Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Απίστευτο: Αγγελία για πώληση όπλου μέσα σε υπουργείο
[Το Βήμα]: Απίστευτο: Αγγελία για πώληση όπλου μέσα σε υπουργείο

[Το Βήμα]: Απίστευτο: Αγγελία για πώληση όπλου μέσα σε υπουργείο

Πρόκειται για ένα πιστόλι USP Compact 9μμ με τρεις γεμιστήρες. Αντιδράσεις από την ΑΔΕΔΥ
Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται εμφανίστηκε στον πίνακα ανακοινώσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής στην Ακτή Μιαούλη, αγγελία για την πώληση ενός πιστολιού. Το περίεργο είναι ότι η ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρήθηκε και απαίτησε να αποσυρθεί η αγγελία, πράγμα που έγινε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και πάλι και τώρα ψάχνουν να βρουν ποίος την ανήρτησε και με ποιο δικαίωμα.
Συγκεκριμένα η αγγελία έγραφε ότι «πωλείται όπλο HK USP Compact 9mm με τρεις γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα», χωρίς να προσδιορίζει ποία είναι τα άλλα… «παρελκόμενα» ή εάν απαιτείται άδεια οπλοφορίας στον υποψήφιο αγοραστή. Τελικά μετά από έρευνα βρέθηκε αυτός που έβαλε την αγγελία, ο οποίος δήλωσε Λιμενικός ότι κατέχει άδεια οπλοφορίας, αλλά για υπηρεσιακή χρήση και ότι το πιστόλι δεν είναι υπηρεσιακό, αλλά το αγόρασε μόνος του. Επίσης αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον για να αγοράσουν αυτό το πιστόλι.
Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ουδείς από την φρουρά του υπουργείου ή της ασφάλειας του υπουργού έδειξε να εκπλήσσεται από την αγγελία, αφού είπαν ότι είναι σύνηθες φαινόμενο τέτοιου είδους αγγελίες στην ΓΑΔΑ, αλλά και σε ορισμένα αστυνομικά τμήματα. Δηλαδή άλλη μία αποκάλυψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!