Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικού επιμελητή
[Το Βήμα]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικού επιμελητή

[Το Βήμα]: Η απάντηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικού επιμελητή

Μιλά για «άριστες περγαμηνές» και για συνεργασία τριών μηνών
Σε ανακοίνωση σχετικά με τη συνεργασία με μουσικό, με σύμβαση ύψους 3.900 ευρώ, για τον συντονισμό και την παρακολούθηση της υλοποίησης του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας προχώρησε σήμερα, Τρίτη, ο ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η μουσικός διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία), ενώ η συνεργασία αυτή «θα δημιουργήσει μια πολύτιμη υποδομή που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».
Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην ανακοίνωση, η συνεργασία είναι «διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά τον μήνα για τρεις μήνες». Λόγος γίνεται ακόμη για τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί ο ΟΑΣΑ, παράλληλα με το κύριο μεταφορικό έργο που προσφέρουν οι αστικές συγκοινωνίες.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται η οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και η αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, «αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ». Στο σημείο αυτό, ο ΟΑΣΑ απαντά στους εκπροσώπους των εργαζομένων που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν στα 1.300 λεωφορεία και 200 τρόλεϊ του Οργανισμού οι απαραίτητες ηχητικές εγκαταστάσεις για να γίνεται η αναπαραγωγή μουσικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!