Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Το Βήμα]: Ανοιχτό μέτωπο με τη Δικαιοσύνη συντηρεί η κυβέρνηση
[Το Βήμα]: Ανοιχτό μέτωπο με τη Δικαιοσύνη συντηρεί η κυβέρνηση

[Το Βήμα]: Ανοιχτό μέτωπο με τη Δικαιοσύνη συντηρεί η κυβέρνηση

Ενδεικτικές οι επικριτικές δηλώσεις Τσίπρα και Κοντονή
Ανοικτό μέτωπο με τη Δικαιοσύνη συντηρεί η κυβέρνηση μέσω των δηλώσεων του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή.
Ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Εργασίας αναφέρθηκε «σε ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν βοηθάει και σε μια αντιμετώπιση από την πλευρά της Δικαιοσύνης που επίσης δεν βοηθάει και προστατεύει πολλές φορές τους κακοπληρωτές εργοδότες».
Παράλληλα ο κ. Κοντονής χαρακτήρισε «δυσάρεστη έκπληξη» την απόρριψη από οτ Εφετείο Αθηνών του αιτήματος της Ηριάννας για αποφυλάκιση.
«Αποτέλεσε για μας μια δυσάρεστη έκπληξη. Και τούτο διότι, πρώτον η στάση της αιτούσας, αυτής της κοπέλας η οποία έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη, καθόλο το χρόνο της υποδικίας της, ήταν απολύτως υποδειγματική, αφού τήρησε όλα εκείνα τα καταναγκαστικά δικονομικά μέτρα, τα οποία της είχαν επιβληθεί.
Δεύτερον, η ίδια σεβόμενη το δικαιικό μας σύστημα, αξιοποίησε τα δικονομικά εργαλεία που της παρέχει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας για την άρση συγκεκριμένων περιοριστικών όρων οι οποίοι εμπόδιζαν την επιστημονική της εξέλιξη, κυρίως την άρση απαγόρευσης της δυνατότητας που είχε να ταξιδεύει στο εξωτερικό.
Και το τρίτον, είναι ότι οι πολίτες ζητούν και απαιτούν από τη δικαιοσύνη ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!