Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Η αλυσίδα Marriott επανέρχεται στην Αθήνα
[Το Βήμα]: Η αλυσίδα Marriott επανέρχεται στην Αθήνα

[Το Βήμα]: Η αλυσίδα Marriott επανέρχεται στην Αθήνα

Συμφωνία με τα Ξενοδοχεία Χανδρή για το Athens Marriott Hotel από το 2018

Την επιστροφή της αλυσίδας Marriott στην Αθήνα, μετά από διετή απουσία, σηματοδοτεί η νέα συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρή.

Το ξενοδοχείο Athens Marriott θα λειτουργήσει το 2018 στη θέση του ξενοδοχείου Metropolitan, οπότε θα ολοκληρωθεί η προγραμματιζόμενη ανακαίνιση ύψους 15 εκατ. δολαρίων στην υφιστάμενη μονάδα. Το νέο ξενοδοχείο θα έχει δυναμικότητα 366 δωμάτια, προσφέροντας φιλόξενη εξυπηρέτηση και παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες.

Η υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan υπογραμμίζει την επιθυμία της Marriott να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Τα Ξενοδοχεία Χανδρή έχουν σήμερα στην ιδιοκτησία τους και διαχειρίζονται πέντε ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Ξενοδοχεία Χανδρή, τα οποία έχουν ισχυρή ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας και μοιράζονται το όραμά μας για καινοτομία. Είμαστε επίσης περήφανοι που μας επέλεξαν ως την πρώτη συνεργασία τους με ένα διεθνές εμπορικό σήμα», σημειώνει ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Marriott International στην Ευρώπη κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!