Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Το Βήμα]: Αυξήθηκε το τίμημα στη δημόσια πρόταση της Κυριακίδης
[Το Βήμα]: Αυξήθηκε το τίμημα στη δημόσια πρόταση της Κυριακίδης

[Το Βήμα]: Αυξήθηκε το τίμημα στη δημόσια πρόταση της Κυριακίδης

Από 4,02 ευρώ ανέβηκε στα 4,5 ευρώ – ήδη ο προτείνων έχει αποκτήσει το 86,49% του μετοχικού κεφαλαίου
Aναπροσαρμόζει προς τα πάνω την τιμή της δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εισηγμένης Κυριακίδης Μάρμαρα, η εταιρεία Αντίοχος που έχει υποβάλει την πρόταση και δρα συντονισμένα με τα μέλη της οικογένειας Κυριακίδη.
Από 4,02 ευρώ το τίμημα διαμορφώνεται στα 4,5 ευρώ ανά μετοχή. Και αυτό γιατί η Αντίοχος κατά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 20ης Μαρτίου 2017, διενήργησε συναλλαγή πακέτου μέσω του Χ.Α. αποκτώντας 681.703 μετοχές σε τιμή ευρώ 4,50 ανά μετοχή δηλαδή σε τιμή ανώτερη του αρχικού προσφερόμενου ανταλλάγματος.
Κατόπιν της συναλλαγής, και σύμφωνα με την υποχρέωση του άρθρου 9 παρ. 2 του Νόμου, η Αντίοχος αναπροσαρμόζει το ύψος του αρχικού προσφερόμενου ανταλλάγματος της δημόσιας πρότασης σε 4,50 ευρώ ανά μετοχή ούτως ώστε αυτό να μην υπολείπεται από την τιμή της παραπάνω συναλλαγής.
Σημειώνεται ότι μετά τη συναλλαγή, την 21 Μαρτίου 2017, η Αντίοχος και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν συνολικά 20.139.917 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρείας, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 86,49% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!