Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Το Βήμα]: 6ο εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης των κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα
[Το Βήμα]: 6ο εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης των κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα

[Το Βήμα]: 6ο εθελοντικό παζάρι αλληλεγγύης των κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα

Στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός ( απέναντι από το Καλλιμάρμαρο)

Το παζάρι μεταχειρισμένων ειδών και χειροτεχνημάτων που διοργανώνουν κάθε χρονιά από το 2011 οι εθελοντές των Κατασκηνώσεων “Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα”, θα διεξαχθεί και φέτος, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωάννης Φωκιανός (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο).

Το παζάρι των Κατασκηνώσεων στηρίζεται στην αμιγώς εθελοντική εργασία των στελεχών τους και στην αξιοποίηση αντικειμένων που ο καθένας μας μπορεί να μην χρειάζεται πλέον, αλλά που μπορεί να είναι χρήσιμα σε κάποιον άλλον. Καταπολεμούμε τον καταναλωτισμό, χωρίς όμως να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα των προσφερόμενων ειδών, εφαρμόζοντας τις αρχές της μείωσης/εξοικονόμησης και της επαναχρησιμοποίησης αντικειμένων και υλικών, οι οποίες εφαρμόζονται ήδη εδώ και χρόνια κατά την λειτουργία των Κατασκηνώσεων. Πιστεύουμε πως κάθε άχρηστο αντικείμενο ή υλικό μπορεί να αξιοποιηθεί, με πολλά οφέλη στην οικονομία, στο περιβάλλον και στην κοινωνία.

Δεχόμαστε μεταχειρισμένα ή/και καινούρια αντικείμενα που είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση. Τα αντικέιμενα αυτά θα προσφερθούν στο παζάρι, μαζί με χειροτεχνήματα και γλυκά φτιαγμένα από τους εθελοντές και τους φίλους τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!