Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Tlife]: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2016
[Tlife]: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2016

[Tlife]: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;
Κριός
Καλύτερα σήμερα να μείνεις μακριά από κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους σου χαλάνε τη διάθεση. Δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι σε σύγκρουση μαζί τους. Γενικά επιστράτευσε την αισιοδοξία σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ότι περιμένεις.
Αισθηματικές
Εάν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου θα περάσεις μία ευχάριστη και δημιουργική Τετάρτη. Είναι όμως και στο χέρι σου να μπορέσεις να ελέγξεις το άγχος σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Πάντως αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, η μέρα σου φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Φέρσου αναλόγως.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σου δοθεί σήμερα η δυνατότητα να κάνεις νέες και συμφέρουσες συμφωνίες ή να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που στέκονται εδώ και καιρό εμπόδιο στα σχέδια σου. Πρέπει να ασχοληθείς άμεσα με τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.
Ταύρος
Οι εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν ένα κλίμα που μας επηρεάζει όλους. Εσύ όμως έχεις μια ιδιαίτερη ευαισθησία σήμερα και όσα ακούς σε αποσυντονίζουν εντελώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TLIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!